fredag 5 oktober 2012

Utekväll

Ikväll har mammorna slagit klackarna i taket! ;-) Vi var ca 15st mammor (utan barn) som intog O'Learys, medan papporna och bebisarna fick ha kul bäst de ville på egen hand.

Nu råkade jag få ytterligare en tråkig restaurangupplevelse för andra helgen i RAD. Men aja... Fick -10% på notan sen och kocken får sig väl kanske en tillsägelse. De andra var riktigt nöjda verkade det som.

Jag hade jättegärna velat ta ett glas nu när jag hade chansen MEN det här är hur hängiven jag är LCHF just nu:
Alla drinkar var fulla av socker, det fanns inga bra light-alternativ och eftersom att jag inte är ett så stort fan av öl/vin så fick det bli ett par glas Fre chardonnay (vitt alkoholfritt vin, som faktiskt är riktigt gott) och ingen efterrätt. Det ni! En new and improved Frida is in the house! :-)

När maken hämtade mig vid kl 22 (vi var på restaurangen redan kl 18, och alla hade förbeställt mat) hade lillsnuttisen varit jättesnäll med pappsen i Linghem och sov i bilen.

Kvällen till ära fick Missoni-halsduken/sjalen göra debut.

1 kommentar:

  1. Grymt gjort att avstå Frida, vet hur det lockar och hur svårt det är. I det långa loppet kommer både du och O att tacka dig. Man får mer energi, blir piggare, gladare och tycker om sig själv ännu mer. Synd att LCHF inte funkade. Tror helt på din taktik. Att dra ner på socker, salt, kolhydrater, portionsstorlek och att försöka att inte ta om samt mer motion hjälpte mig. Hoppas du får ordning på benen. Hang in there! Nästa sommar tar vi ego-boost-bilder på dig!! Kram

    SvaraRadera