torsdag 2 augusti 2012

Mysig semesterdag

Idag började dagen tidigt. Olivia vaknade ledsen och gick inte att söva om så efter att ha dragit oss i sängen läänge gick vi till slut upp runt kl 8,30. Hann äta frukost, sen ville hon sova igen så medan hon och jag slumrade på soffan hann R måla två fönster.

På eftermiddagen åkte R till salongen för att klippa sig medan jag och Olivia tog en promenad och så möttes vi sedan upp på BVC. När vi var där sist för två veckor sedan hade Olivia gått ner 75gram, därför var vi nu där igen för extra kontroll. Jag har de senaste två veckorna tänkt om gällande amningen så nu hade hon gått upp 210gram. Nu vet vi att vårt nya sätt funkar bra.

Efter det åt vi lunch på Fräcka Fröken där även Veronica och lilla Emma (som till en början var trött och sov i sin vagn) mötte upp. Riktigt härligt att sitta på uteserveringen! Vi hann med att köpa biljetter till Bryan Adams som spelar i Cloetta Center på tisdag, handla fingerfärg för Olivias hand- och fotavtryck, lämna av andra biljetter, kolla inredningsgrejer till Olivias rum på Lättsam och hälsa på i salongen med Olivia.

När vi var klara på stan mötte vi upp mamma, Hillevi och mammas väninna för att åka till Billa gård, igen. :-) De har ju hur mycket fint som helst! Vi köpte två stoora galvade (plåt) taklampor till köket, mamma och hennes väninna köpte lite småsaker och Hillevi köpte bl.a. ett vitt köksbord. Innan vi åkte hem åt vi smörgåsbuffé i flygeln. Hur mysigt som helst!

Älskar Olivias leggings som hon haft på sig idag! På första bilden hade hon precis fått på sig dem och satt en bra stund och inspekterade mönstret. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar