måndag 7 november 2011

Vår nya bil!

I fredags var vi båda lediga. Jag var ledig för att det var lovvecka på jobbet och R tog sedan ledigt för att vi bestämde att vi skulle passa på att hämta nya bilen när jag ändå var ledig.

Det blev en ordentlig tur. Ända ner till Lomma utanför Malmö, fick vi åka. Som tur är har en vän sin flickvän där neråt så vi kunde åka med honom ner och tillsammans i nya bilen upp igen. Problemet var bara att vår väns bil gick sönder.

Vi hann åka från Linköping till Mjölby när oljelampan började lysa, vi stannade och han fyllde på. Hann åka några minuter till så började den lysa igen. Då upptäckte vi att oljan i princip rann rakt igenom.
Bara att ställa den då. Han ordnade någon som kunde hämta upp den under kvällen, ringde en vän som hämtade oss, skjutsade oss till Ljungsbro där vår väns pappa bor. Lånade hans bil, tankade den och SEN kunde vi börja resan ordentligt.

Vi åkte kl 9 från början. Klockan var till slut 10,30 när vi väl kom iväg "på riktigt". Men vilket äventyr! :-D

Nya bilen är underbar! Diesel, så den drar inte mkt alls. Automat, otroligt bekväm körning. Nya motorn, så det är riktigt pigg! AUX-ingång, så man kan spela musik från mobilen, kvick rumpvärme, blir varmt riktigt fort m.m. m.m. m.m. I löve it!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar